Un MILION de automobile Mercedes rechemate la service. Ce problemă au

Publicat in Auto & Moto 17 Octombrie 2017 388 ori
Google+ WhatsApp
Un MILION de automobile Mercedes rechemate la service. Ce problemă au
Un MILION de automobile Mercedes rechemate la service. Ce problemă au

Grupul auto german Daimler a rechemat luni la service peste un milion de autoturisme şi SUV-uri Mercedes-Benz vândute la nivel global, pentru soluţionarea unei posibile probleme provocate de umflarea accidentală a airbag-urilor, informează Reuters.

Acţiunea vizează 495.000 de vehicule din SUA, 400.000 din Marea Britanie, 76.000 din Canada şi alte câteva sute de mii din Germania, au precizat oficialii companiei. Rechemarea la service acoperă modelele din Clasele A, B, C şi E precum şi CLA, GLA şi GLC vândute în perioada noiembrie 2011 - iulie 2017.

Potrivit companiei, o descărcare electrostatică, cumulată cu un arc defect, poate duce la o umflare neintenţionată a airbag-ului din faţa şoferului în vehiculele incluse în această rechemare. Daimler subliniază că această problemă nu are legătură cu scandalul provocat de airbag-urile defecte furnizate de producătorul japonez Takata, care a retras de pe piaţă aproximativ 100 de milioane de airbaguri vândute la nivel mondial.

Daimler informează că dacă indicatorul airbag-ului este aprins, clienţii trebuie să contacteze Mercedes sau concesionarul lor. La rândul său constructorul îi va contacta pe clienţii care posedă un vehicul vizat de această rechemare. Repararea defecţiunii durează aproximativ o oră şi va fi făcută de constructor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office