Câți bani câștigă pe lună un șofer Uber. Un tânăr a publicat sumele de bani obținute

Publicat in Auto & Moto 27 Septembrie 2017 1914 ori
Google+ WhatsApp
Câți bani câștigă pe lună un șofer Uber. Un tânăr a publicat sumele de bani obținute
Câți bani câștigă pe lună un șofer Uber. Un tânăr a publicat sumele de bani obținute

Adrian Ciubotaru, un tânăr din București care lucrează ca șofer Uber, a publicat pe rețeaua de socilizare Facebook sumele pe care le câștigă din această activitate.

Potrivit acestuia, la finalul unei luni de muncă, după ce a scăzut toate cheltuielile, a rămas cu 3.600 de lei.

„Am tot primit întrebări cu privire la căștigurile care se pot realiza în calitate de șofer – mă rog, partener – Uber și am decis să împărtășesc niște date, respectiv câștigurile din ultimele săptămâni. Sumele afișate reprezintă încasările după ce Uber și-a luat partea de 25%.

Valorile din dreapta reprezintă orele lucrate – în care am fost online în aplicația Uber.
Din suma totală săptămânală, 10% se duce la firma prin intermediul căreia colaborez cu Uber. De exemplu, în săptămăna 21-28 august încasările au fost de 1748 RON, în contul meu au intrat 1573 RON”, a explicat Adrian Ciubotaru.

“Cheltuielile săptămânale (combustibilul – GPL, în cazul meu, spălătorie auto, servețele umede) sunt undeva la 22%. Cheltuielile cu mașina proprie – prevăzute și neprevăzute – pe termen lung sunt altă discuție. În ultimele 4 săptămâni – cu 2 săptămâni lucrate aproape part-time – am rămas cu 3600 RON după ce am scăzut toate cheltuielile”, a menționat el.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office