Masina electrica cu incarcare in 9 minute vine in ianuarie: Fisker EMotion va avea o autonomie de 640 de kilometri

Publicat in Auto & Moto 23 August 2017 545 ori
Google+ WhatsApp
Masina electrica cu incarcare in 9 minute vine in ianuarie: Fisker EMotion va avea o autonomie de 640 de kilometri
Masina electrica cu incarcare in 9 minute vine in ianuarie: Fisker EMotion va avea o autonomie de 640 de kilometri

Fisker EMotion, mașina electrică ce promite o încărcare în numai 9 minute pentru o autonomie de 160 de kilometri, va fi dezvăluită la târgul de tehnologie CES din ianuarie 2018.

Mai puțin de 5 luni ne despart de lansarea celei mai noi mașini electrice care poartă semnătura celebrului designer Henrik Fisker.
Acesta a confirmat că Fisker EMotion va fi dezvăluit presei și publicului cu ocazia târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, care va avea loc la începutul lunii ianuarie.

Fisker a prezentat deja o primă imagine a noului model, dar și alte 3 teasere, care evidențiază un rival atractiv pentru praspat lansatul Tesla Model 3.

Știm deja că noul EMotion va avea o autonomie oficială de 640 de kilometri, însă partea cu adevărat atractivă este că o încărcare de numai 9 minute va permite o autonomie de circa 160 de kilometri. De altfel, producătorul afirmă că bateria oferă "cea mai mare densitate de energie din lume" datorită tehnologiei pe care o încorporează, însă pentru atingerea acestei performanțe șoferul trebuie să folosească sistemul proprietar de încărcare UltraCharger.

Cu acesta, Fisker va oferi astfel performanțe mai bune decât în cazul Superchargerelor Tesla, la care o încărcare durează 30 de minute, însă oferă o încărcare de până la 80% a acumulatorului.

La fel ca toate modelele dezvoltate în prezent de Tesla, și Fisker EMoțion va veni cu tehnologia hardware pentru conducere autonomă integrată, însă aceasta va fi activată doar atunci când sistemul va deveni sigur și legal. Persoanele interesate pot deja să efectueze precomenzi prin plata unui avans de 2.000 de dolari, însă livrările vor începe abia în 2019.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office