Atentie! Ce trebuie să stii daca ai mașina mai veche de 12 ani

Publicat in Auto & Moto 15 Mai 2017 665 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Ce trebuie să stii daca ai mașina mai veche de 12 ani
Atentie! Ce trebuie să stii daca ai mașina mai veche de 12 ani

Potrivit directorului general al Registrului Auto Român, datorită eliminării timbrului de mediu, în ianuarie 2017 , numărul de automobile a crescut cu aproximativ 12%, adică 38 000 de unități, ajungând după primul trimestru, la o creștere de 80% ( 61 000 de exemplare). 

RAR a mai constatat că vârsta medie a automobilelor a crescut de la 8,7 ani (2016) la 10,5 ani. Potrivit Antena 3, cei care au mașini mai vechi de 12 ani, vor efectua ITP-ul mai frecvent decât cei cu automobile mai noi.

„Registrul Auto Român intenţionează să propună ca măsură de majorare a siguranţei rutiere, în actualul context al evoluţiei parcului auto naţional, creşterea frecvenţei de efectuare a ITP pentru autoturismele mai vechi de 12 ani, de la doi ani cât este în prezent, la un an”, a declarat oficialul RAR.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office