Paradă de maşini retro, sâmbătă, la Ploieşti

Publicat in Auto & Moto 19 Aprilie 2017 861 ori
Google+ WhatsApp
Paradă de maşini retro, sâmbătă, la Ploieşti
Paradă de maşini retro, sâmbătă, la Ploieşti

Iubitorii de autovehicule istorice sunt așteptați sâmbătă, la Ploiești, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase modele în cadrul „Retro Paradei Primăverii”.

Un important centru comercial din municipiu găzduiește o nouă ediție a tradiționalei parade a mașinilor de colecție, organizată de Retro Mobil România. „Retro Parada Primăverii” se va desfășura în parcarea centrului comercial, în intervalul orar 10:00-15:00 și le va oferi vizitatorilor ocazia să vadă exponate vechi de peste 50 de ani. „Retro Parada Primăverii” are loc simultan în alte 25 de orașe.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea să vadă pentru prima oară o paralelă între o serie de branduri auto, prezentând modelele de colecție și pe cele contemporane. Vor fi expuse modele precum Ford Mustang, Fiat și Dacia.

Un alt element de noutate adus ediției din acest an este dată de expoziția dedicată evoluției pe care tehnologia auto a înregistrat-o în ultimii ani. În acest sens, Toyota a pregătit un corner dedicat mașinilor hibrid, iar Proleasing va oferi șansa vizitatorilor să vadă noul BMW electric.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office