Veste proastă pentru şoferi: Care este soarta restituirii taxei auto

Publicat in Auto & Moto 18 Aprilie 2017 662 ori
Google+ WhatsApp
Veste proastă pentru şoferi: Care este soarta restituirii taxei auto
Veste proastă pentru şoferi: Care este soarta restituirii taxei auto

Veste proastă primită de şoferi din partea autorităţilor. Restituirea taxei auto este incertă pentru că statul nu poate să dea banii înapoi.

Reprezentanţii Guvernului nu pot preciza o dată exactă când vor restitui cele aproape 6 miliarde şi jumătate de lei datorate plătitorilor. Întârzierea plăţilor ar putea costa însă mai mult bugetul de stat, din cauza proceselor în instanţă.

Deciziile judecătoreşti ar putea creşte semnificativ nota de plată a statului, conform TVR. Între timp, autorităţile nu se grăbesc să vină cu o nouă taxă de poluare pentru maşini. Noul ministru al mediului spune că va analiza situaţia din celelalte state europene înainte de a lua o decizie. Aşa că nu se ştie ce se va întâmpla cu propunerea ecovinietelor avansată de predecesorul său.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office