118 maşini Jeep Grand Cherokee vândute în România, rechemate în service

Publicat in Auto & Moto 05 Aprilie 2017 621 ori
Google+ WhatsApp
118 maşini Jeep Grand Cherokee vândute în România, rechemate în service
118 maşini Jeep Grand Cherokee vândute în România, rechemate în service

Auto Italia Impex a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service a unui număr de 118 autovehicule Jeep Grand Cherokee, vândute în România, pentru efectuarea unei actualizări de software, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

'Este posibilă o funcţionare zgomotoasă a electroventilatorului din cauza software-ului PCM (unitatea control motor) ce conţine erori de calibrare', se arată în document.

Actualizarea de software va dura circa o oră, conform reprezentanţilor Auto Italia Impex.

'Unitatea service va reprograma modulul unitate control motor. Intervenţia va dura aproximativ 1 oră. Totuşi, este posibil să fie necesar un timp suplimentar în funcţie de programul unităţii service', menţionează sursa citată.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office