Reprezentanţa Opel din România recheamă în service cinci modele de autovehicule

Publicat in Auto & Moto 05 Aprilie 2017 489 ori
Google+ WhatsApp
Reprezentanţa Opel din România recheamă în service cinci modele de autovehicule
Reprezentanţa Opel din România recheamă în service cinci modele de autovehicule

Southeast Europe LIc, reprezentanţa din România, a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service a cinci modele de autovehicule, se arată într-un document postat pe site-ul instituţiei.

'Opel a identificat un potenţial risc la câteva autovehicule Opel Adam, Astra J, Corsa E, Insignia şi Meriva B fabricate în 2016-2017. Este posibil ca pentru Astra J, Meriva B şi Zafira C airbag-ul lateral al scaunelor din faţă, pentru Corsa E, cel lateral tip cortină, iar pentru Insignia, cel pentru pasager, să nu se deschidă conform specificaţiilor. Acest aspect poate creşte riscul de vătămare în cazul unui accident', se spune în anunţ.

În România sunt afectate 122 de autovehicule, cele mai multe, în număr de 90, fiind Astra J.

Piesele necesare reparaţiei au fost disponibile începând cu 20 februarie 2017, iar fiecare dealer va comanda piesele necesare şi va înlocui airbag-urile neconforme.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office