Porsche România recheamă în service 377 autoturisme Audi Q5

Publicat in Auto & Moto 03 Aprilie 2017 378 ori
Google+ WhatsApp
Porsche România recheamă în service 377 autoturisme Audi Q5
Porsche România recheamă în service 377 autoturisme Audi Q5

Porsche România a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) cu privire la începerea derulării unei campanii de rechemare în service a 377 de autoturisme Audi Q5, reiese din informaţiile publicate pe site-ul instituţiei.

La autovehiculele Audi Q5 cu trapă glisantă panoramică, dintr-un anumit interval de fabricaţie, se scurge apă în zona trapei, iar aceasta poate pătrunde în plafonul interior.

'Dacă se acumulează destulă umiditate, elementul din spumă aflat în contact cu generatorul de gaz al airbag-ului pentru cap se poate umezi complet. Drept urmare, generatorul de gaz se poate coroda. Aceasta poate duce la funcţionarea defectuoasă a acumulatorului de presiune', menţionează sursa citată.

Dealerii vor trimite clienţilor scrisori de rechemare în vederea programării în service. Reparaţia autovehiculului durează 2,5 - 8 ore.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office