Atentie la samsarii de masini! VW daună totală, REVANDUT de un samsar, în stare perfectă!

Publicat in Auto & Moto 10 Martie 2017 985 ori
Google+ WhatsApp
Atentie la samsarii de masini! VW daună totală, REVANDUT de un samsar, în stare perfectă!
Atentie la samsarii de masini! VW daună totală, REVANDUT de un samsar, în stare perfectă!

Multiple şi perverse sunt metodele samsarilor de a-şi ţepui clienţii. De la kilometraje date înapoi, la maşini accidentate care apoi sunt revândute, când pici pe mâna unui astfel de dealer te poţi aştepta la orice. Cel mai nou caz ne este relatat de site-ul vezicatface.ro. Fostul proprietar al unui Volkswagen Caravelle, grav avariat într-un accident, a constatat că maşina se revinde ca fiind în stare „perfectă”.

Acesta povesteşte că a cumparat maşina din Germania în anul 2010, însă în septembrie 2015 a avut un accident declarat daună totală.

Impactul a fost destul de violent, roata stangă spate a încalecat o bordura şi a sarit cu totul din butuc. De asemenea, ambele airbag-uri au sărit după impact iar lonjeroanele au fost şi ele afectate.

În speranţa că o va repara a mai ţinut-o până în august 2016, după care a vândut-o cu 2.000 de euro. După un timp, căutând pe net un model asemanator, a regasit-o complet refăcută şi în "stare perfecta".

Concluzia proprietarului

„Maşina asta a fost vândută ca daună totala, iar apoi repusă în circulaţie ca fiind în stare perfectă. Chestia asta nu e OK din două motive:

1. O maşină cu o daună totală precum aceasta, va avea probleme serioase în eventualitatea unui alt impact;

2. Cumparatorul ar trebui să stie pe ce dă banii şi ce riscuri işi asumă cumpărând o astfel de maşină, care e departe de a fi perfectă.”

Acum, actualul posesor al maşinii o revinde cu 7.800 de euro. 

Iată şi o poză cu maşina, înainte de a fi accidentată. Actualul proprietarul a păstrat aceleaşi numere de înmatriculare, prin urmare nu era greu de recunoscut şi de făcut legătura.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office