Cum reducem consumul de carburanţi pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi

Publicat in Auto & Moto 03 Decembrie 2016 868 ori
Google+ WhatsApp
Cum reducem consumul de carburanţi pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi
Cum reducem consumul de carburanţi pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi

A venit iarna așadar din ce în ce mai mulți șoferi se gândesc cu groază la consumul mașinii lor. Când motorul consumă mai mult carburant, iarna, echipamentul electric contribuie şi el la sporirea consumului.  Iată mai jos câteva ponturi prin care puteți economisi carburant considerabil. 


1. “Şoferii ar fi bine să evite deplasarea pe distanţe scurte. Cine nu se grăbeşte şi are de parcurs doar o distanţă scurtă până la destinaţie ar putea să aleagă mersul pe jos. Pe distanţe scurte, motorul nu apucă să se încălzească, astfel încât creşte consumul de carburant”, susţine ing. Răzvan Timar, reprezentantul unui service auto. 2. Specialiştii recomandă dezgheţarea parbrizului fără pornirea motorului. Pe lângă carburantul consumat, se poate uza şi motorul.  Totodată, la ralanti, motorul se încălzeşte mult mai încet decât în mers, la turaţii medii.

2. Specialiştii recomandă dezgheţarea parbrizului fără pornirea motorului. Pe lângă carburantul consumat, se poate uza şi motorul.  Totodată, la ralanti, motorul se încălzeşte mult mai încet decât în mers, la turaţii medii.

Citeste mai mult AICI.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office