GATA CU ŢEPELE AUTO. Apare aplicaţia de mobil care va arăta kilometri reali ai unei maşini

Publicat in Auto & Moto 19 Noiembrie 2016 633 ori
Google+ WhatsApp
GATA CU ŢEPELE AUTO. Apare aplicaţia de mobil care va arăta kilometri reali ai unei maşini
GATA CU ŢEPELE AUTO. Apare aplicaţia de mobil care va arăta kilometri reali ai unei maşini

O aplicație online va permite oricui dorește să achiziționeze o mașină second hand să afle întreg istoricul real al mașinii respective chiar și de pe telefonul mobil. 

 

Platforma online care este dezvoltată de specialiști angajați de Guvern, va permite identificarea kilometrajului real, a numărului de proprietari anteriori și a accidentelor în care a fost implicat automobilul, scrie profit.ro.

Autorii proiectului au pornit de la ideea că tranzacțiile auto care implică vehicule second hand sunt netransparente, iar vânzatorii nu au interesul să fie sinceri. Astfel, foarte multe autovehicule au nereguli ascunse, de la modificarea kilometrajului, până la schimbarea motorului.

Facilitarea obținerii informațiilor online de către cumpărător poate descuraja asemenea practici, consideră inițiatorii proiectului.

Un exemplu este că se poate afla dacă un vehicul folosit ca taxi este vândut ca mașină de uz personal.

În prezent, la această platformă online lucrează mai mulți specialiști angajați de Guvern, aplicația fiind realizată în proporție de 20%.

Realestate Paulesti

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office