VIDEO. Cum arată mașina de poliție de 3,4 milioane de dolari

Publicat in Auto & Moto 08 August 2015 2011 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO. Cum arată mașina de poliție de 3,4 milioane de dolari
VIDEO. Cum arată mașina de poliție de 3,4 milioane de dolari
Autoritățile publice din Emiratele Arabe Unite oferă subiect de știri presei de pe mapamond, prin achiziția făcută: poliția a fost dotată cu una din cele rapide mașini din lume. Potrivit , oficialii din Abu Dhabi și-au îmbogățit parcul auto cu hypercarul Lycan HyperSport.

Creată de W Motors (companie care s-a mutat din Liban în Emirate la scurt timp după lansare), Lykan HyperSport” apare în „Fast&Furios 7” și este promovată drept „primul supercar din Orientul Mijlociu”.

Cu un motor de 3.7 litri care dezvoltă 740 de cai putere, bolidul atinge 100 km/h în 2.8 secunde și viteza maximă de 395 km/h. Prețul este, bineînțeles, pe măsură: 3.4 milioane de dolari, sumă pe care nu și-ar permite să o plătească decât cei mai bogați șeici din Golful Persic și, aparent, oamenii legii.


Pe scurt, este vehicolul perfect cu ajutorul căruia poliția din Abu Dhabi poate concura cu vecinii din Dubai, unde autoritățile publice se laudă cu mașini la care oamenii obișnuiți doar visează, precum Lamborghini Aventador, Aston Martin One-77, Ferrari FF și Bugatti Veyron.

Este foarte posibil ca cele 6 exemplare de hypercar să fi fost cumpărate doar în scopuri publicitare, pentru a atrage atenția. Pe de altă parte, luând în calcul mașinile pe care locuitorii din Emirate le dețin, este perfect valabilă și ipoteza că achiziția a reprezentat o necesitate. 

Abu Dhabi Police is “Fast and Smart” with the Lykan HyperSport and ekin Patrol!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office