Expoziție de mașini de epocă în parcarea Ploiești Shopping City

Publicat in Auto & Moto 17 Aprilie 2015 1474 ori
Google+ WhatsApp
Expoziție de mașini de epocă în parcarea Ploiești Shopping City
Expoziție de mașini de epocă în parcarea Ploiești Shopping City

Retro - Parada Primăverii, organizată de Retromobil Club România, îi invită pe toţi iubitorii de maşini să admire şi să fotografieze peste 30 de vehicule retro. Show-ul va avea loc în parcarea Ploieşti Shopping City, sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 12:00.

 

Acesta se desfăşoară simultan într-un număr record de oraşe din România, 28, cu participarea a peste 500 de vehicule istorice. 

În parcarea Ploieşti Shopping City vor fi expuse maşini de fabricaţie românească, rusească, precum şi modele mai consacrate, toate fiind fabricate până în anii 1980. Maşina vedetă a paradei va fi un Aero 30 / 1936.

La finalul expoziţei, automobilele retro vor porni pe drumul istoric al vinului şi îşi dau întâlnire la Urlaţi, pentru un garden party cu tema « La vie en rose ».

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office