GET ACTIVE TOUR cu noul BMW Seria 2, în acest weekend, la Ploieşti Shopping City

Publicat in Auto & Moto 24 Octombrie 2014 910 ori
Google+ WhatsApp
GET ACTIVE TOUR cu noul BMW Seria 2, în acest weekend, la Ploieşti Shopping City
GET ACTIVE TOUR cu noul BMW Seria 2, în acest weekend, la Ploieşti Shopping City

În acest weekend, la Ploiești Shopping City, pasionații de automobile pot admira și testa primul model de BMW cu tracțiune integrală în cadrul evenimentului BMW Get Active Tour.

 

Drive test, workshop-uri și expoziții în cadrul BMW Get Active de la Ploiești Shopping City

BMW Get Active Tour, evenimentul dedicat iubitorilor de mașini, ce face parte dintr-o caravană națională, ajunge în acest weekend la Ploiești Shopping City. Astfel, pe durata a două zile, ploieștenii vor avea parte de un spectacol inedit cu sesiuni de drive test, workshop-uri și expoziții. Cei prezenți vor putea admira și testa primul model de automobil cu tracțiune integrală din istoria brandului BMW.

Campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”se încheie în acest sfârșit de săptămână. Astfel, în acest weekend, persoanele care fac cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în centrul comercial obtin premii pe loc daca se înscriu la tombolă, între orele 12:00 – 21:00, la standul special amenajat, de lângă Info Desk. Premiile speciale constau în vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office