Programul “Prima Mașină” a fost aprobat

Publicat in Auto & Moto 15 Octombrie 2014 870 ori
Google+ WhatsApp
Programul “Prima Mașină” a fost aprobat
Programul “Prima Mașină” a fost aprobat

Programul “Prima Mașină” a fost aprobat, miercuri, de Guvern prin ordonanță de urgență. Prin acest program, statul va garanta creditul bancar contractat în privința achiziției unui autoturism nou. Prețul maxim al autoturismului cumpărat va fi de 50.000 lei plus TVA.

Autoritățile au anunțat că acest program va urma să fie aplicat începând cu luna noiembrie a acestui an.
Ordonanța de urgență prevede doar că normele metodologice de aplicare vor fi aprobate în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a ordonanței.

Prețul maxim al unui astfel de autoturism va fi de 50.000 lei plus TVA, la care se va adăuga costul poliței CASCO pentru primul an. Totodată, avansul minim solicitat beneficiarului va fi între 5% și 10% din valoarea creditului bancar, iar durata maximă a perioadei de creditare va fi de 84 de luni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office