Dacia pregăteşte un nou model Duster. Cum arată, când ar urma să apară pe piaţă şi la ce preţ FOTO

Publicat in Auto & Moto 16 Iulie 2014 Actualizat: 16 Iulie 2014 2131 ori
Google+ WhatsApp
Dacia pregăteşte un nou model Duster. Cum arată, când ar urma să apară pe piaţă şi la ce preţ FOTO
Dacia pregăteşte un nou model Duster. Cum arată, când ar urma să apară pe piaţă şi la ce preţ FOTO

 

Dacia pregăteşte haine noi pentru unul din cei mai de succes "ambasadori" ai României-Duster.


În cea mai populară publicaţie din Germania, Bild, a apărut un articol ilustrat cu "viitorul" Duster, scrie libertatea.ro. Nemţii s-au grăbit chiar să avanseze chiar şi un moment de lansare: vara lui 2017.

Reprezentanţii companiei din România nu au "recunoscut" informaţiile publicate de nemţi

"Dacia nu confirmă informaţiile apărute. Evident, un model de succes, cum este Duster, va avea, într-o zi, un succesor. Însă în acest moment nu putem oferi detalii legate de acest aspect", a declarat Silviu Sepciu, şeful serviciului de relaţii cu presa al Dacia.

Revenind la ipotezele aruncate în presa din Germania, se pare că viitoarea maşină va avea faţa semnificativ schimbată, o modificare majoră fiind posibilă la blocurile optice, care vor fi foarte alungite.

"Hainele noi îl vor face să nu mai fie doar drăguţ, ci şi fioros. În plus, se va umbla şi sub capotă", susţin cei de la bild.de. Deşi îl ridică în slăvi din multe puncte de vedere, nemţii lovesc însă într-un punct sensibil.

"Succesorul trebuie să fie îmbunătăţit la capitolul siguranţă. La testul de impact făcut în 2011 a obţinut trei stele ruşinoase, în condiţiile în care cinci ar fi obligatorii pentru acest tip de maşină", au mai scris nemţii, adăugând că aşteaptă să vadă "dacă Dacia va aduce o variantă mult îmbunătăţită în vara lui 2017, atunci când va fi lansarea comercială". Preţul de start pentru piaţa germană e estimat la 12.000 de euro, iar la noi, în prezent, Dusterul se vinde începând cu 11.000 de euro.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office