Pericol pentru milioane de români, autorităţile sunt în alertă. Aveţi grijă unde vă reparaţi maşina!

Publicat in Auto & Moto 15 Iulie 2014 1295 ori
Google+ WhatsApp
Pericol pentru milioane de români, autorităţile sunt în alertă. Aveţi grijă unde vă reparaţi maşina!
Pericol pentru milioane de români, autorităţile sunt în alertă. Aveţi grijă unde vă reparaţi maşina!

Peste jumătate din service-urile din România funcţionează ilegal, adică peste 10.000, la nivelul întregii ţări. Acestea atrag clienţii prin preţuri mici, însă oferă servicii de proastă calitate, astfel că pun în pericol viaţa tuturor participanţilor la trafic.


 

 

Maşinile reparate în service-uri neautorizate pun în pericol viaţa tuturor particianţilor la trafic. De multe ori, mecanicii de ocazie, din service-urile neautorizate, folosesc piese uzate sau contrafăcute.

 

De multe ori aceste piese sunt luate de alte maşini care au fost reparate. Ele nu au niciun fel de garanţie, astfel că maşina se poate defecta imediat ce a ieşit din service, provocând în anumite cazuri accidente grave sau chiar tragedii.

 

Aceste service-uri "de la colţul blocului" reprezeintă o opţiune pentru şoferi deoarece practică preţuri mai mici. În cazul în care maşina se defectează după ce a fost reparată la un astfel de service mecanicii respectivi nu pot fi traşi la răspundere. O soluţie pentru şoferi ar fi să îşi verifice cu atenţie service-ul la care aleg să-şi ducă maşina.

 

Potrivit România TV, în ţara noastră peste 9.500 de service-uri îşi desfăşoară activitatea în mod legal, însă peste 10.000 de unităţi funcţionează fără niciun fel de autorizaţie sau licenţă.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office