Mazda dezvăluie noua MX-5

Publicat in Auto & Moto 09 Iulie 2014 1136 ori
Google+ WhatsApp
Mazda dezvăluie noua MX-5
Mazda dezvăluie noua MX-5

Lansarea globală a celei de-a patra generaţii de modele MX-5 este programată pentru începutul lunii septembrie.

 

 

După 25 de ani şi trei generaţii, Mazda deschide un nou capitol pentru legendarul model MX-5. Compania va dezvălui următorul model al celei de-a patra generaţii unui public exclusiv, în cadrul a două evenimente speciale, în Spania, la începutul lunii septembrie.

 

Lansarea va avea loc în perioada 3-4 septembrie în Barcelona, în acelaşi timp cu evenimentele similare din Japonia și SUA. Invitaţii Mazda din întreaga lume vor fi primii care vor face cunoștință cu noua MX-5, modelul care deţine recordul Guiness pentru cea mai vândută maşină sport cu două locuri din toate timpurile.

 

Pe 6 septembrie, fanii entuziaşti din întreaga Europă se vor aduna la Barcelona pentru a descoperi următoarea generaţie a legendarului model sport. Sub sloganul “Long live the Roadster”, la ambele evenimente se vor celebra 25 de ani de existenţă MX-5.

 

 
 

Până în anul 1989 au fost produse aproape 945.000* de modele MX-5. Principiul câştigător care stă la baza modelului care a reînviat piaţa maşinilor cu două locuri a constat întotdeauna în plăcerea de a conduce, bazat pe un design aerisit şi pe un echilibru perfect în ceea ce priveşte greutatea pe punţi.

 

"MX-5 este produsul care simbolizează cel mai bine spiritul Mazda de sfidare a convenţionalului şi plăcerea de a conduce”, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe. “Acest lucru a atras atenţia oamenilor timp de 25 de ani, iar acum, prin noua generaţie, ţintim să împărtăşim această pasiune cu încă o generaţie de conducători auto”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office