TAXA AUTO: Formula de calcul a TIMBRULUI DE MEDIU s-ar putea schimba. CALCULATOR TAXĂ AUTO 2014

Publicat in Auto & Moto 08 Aprilie 2014 2924 ori
Google+ WhatsApp
TAXA AUTO: Formula de calcul a TIMBRULUI DE MEDIU s-ar putea schimba. CALCULATOR TAXĂ AUTO 2014
TAXA AUTO: Formula de calcul a TIMBRULUI DE MEDIU s-ar putea schimba. CALCULATOR TAXĂ AUTO 2014

TAXA AUTO: După demararea Programului Rabla, timbrul de mediu va fi următoarea problema asupra căreia Guvernul îşi va îndrepta atenţia, pentru a-l analiza, a declarat ministrul Mediului, Attila Korodi.  Ph-online.ro vă prezintă CALCULATOR TAXĂ AUTO 2014, potrivit ANAF. 

 

 

 


TAXA AUTO contestată şi câştigată în instanţă, precum şi dobânzile aferente, cheltuielile de judecată şi alte sume, vor fi restituite pe parcursul a 5 ani, câte 20% din suma totală în fiecare an, a decis Guvernul prin ordonanţă de urgenţă.

 

CALCULATOR OFICIAL TAXĂ AUTO

 

Conform Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea taxei auto, numită acum timbrul de mediu pentru autovehicule, timbrul de mediu menţine cote similare celor anterioare pentru motoarele Euro 5 şi măreşte cotele pentru motoarele Euro 4 şi Euro 3. Pe de altă parte, pentru maşinile cu motorizări non-Euro, Euro 1 şi Euro 2, valoarea timbrului de mediu a scăzut faţă de nivelul taxei auto din 2012.

 

CALCULATOR OFICIAL TAXĂ AUTO

 

Timbrul de mediu se aplică pentru autovehiculele din categoria M1, M2, M3 cu precizarea că pentru categoria de autoturisme cu normă de poluare Euro 5, Euro 4 şi Euro 3 formula de calcul ia în proporţie de sută la sută emisia de CO2. De asemenea, timbrul de mediu se calculează diferit pentru maşinile pe benzină faţă de cele pe motorină, pentru ultimele plătindu-se mai mult, pe principiul că maşinile diesel poluează mai mult.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.