Concurenţă pentru Dacia: Volkswagen lansează pe piaţă maşina de 6000 de euro

Publicat in Auto & Moto 27 Martie 2014 518 ori
Google+ WhatsApp
Concurenţă pentru Dacia: Volkswagen lansează pe piaţă maşina de 6000 de euro
Concurenţă pentru Dacia: Volkswagen lansează pe piaţă maşina de 6000 de euro

Volkswagen va avea în gamă şi un model de buget, după ce constructorul din Wolfsburg a anunţat că va aproba peste câteva săptămâni proiectul demarat cu mai bine de un an în urmă.

 

După un parcurs presărat cu obstacole cauzate de politica internă, proiectul Volkswagen care implică dezvoltarea unui model ieftin a ajuns în stadiul în care poate fi supus aprobării de către consiliul director al constructorului german, scrie promotor.ro.

 

Conform Reuters, principală cauză a întârzierii a fost ajustarea proiectului la costurile de producţie impuse de conducere, lucru remediat între timp. Deşi proiectul încă aşteaptă aprobare, noua maşină ieftină de la Volkswagen ar putea costa undeva între 6.000 şi 8.000 de euro şi va fi construită în China, cea mai mare piaţă din lume pentru modele de buget.

 

Englezii de la Autocar merg mai departe şi spun că modelul ar putea debuta oficial la sfârşitul lui 2016 sau începtulul lui 2017 şi va avea ca destinaţie pieţele din India, America Latină, Europa de Est şi Africa.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office