Cauți mașini second hand cu inspecția tehnică gata efectuată? Top 7 modele de mașini second hand populare în România

Publicat in Auto & Moto 03 Octombrie 2022 1079 ori
Google+ WhatsApp
Cauți mașini second hand cu inspecția tehnică gata efectuată? Top 7 modele de mașini second hand populare în România
Cauți mașini second hand cu inspecția tehnică gata efectuată? Top 7 modele de mașini second hand populare în România

Conform statisticilor, pe fondul crizei economice, tot mai multe persoane consideră că mașinile la mână a doua reprezintă o investiție fiabilă. În plus, acestea pot fi achiziționate având inspecția tehnică deja efectuată de către un inspector autorizat și în cel mai scurt timp modelul preferat îți este livrat la adresă, fără să îți mai bați capul cu verificările tehnice.

 

Preferințele românilor în materie de mașini second hand

Care sunt modelele de mașini second hand care au atras atenția publicului în ultimii ani și care pot beneficia de Car Audit?

1. Volkswagen 

Acest model auto a câștigat atenția românilor încă din anul 1990, iar motivele sunt cele mai întemeiate. Mașină de familie, modelul se remarcă prin motoare puternice, costuri de întreținere avantajoase, design ultra-modern și spațios, precum și dotări practice care oferă un nivel superior de confort.

2. BMW

Modelele BMW Seria 3 și Seria 5 au impresionat mereu și continuă să o facă prin imaginea luxoasă și istoria bogată. Acest tip de mașină și-a dobândit popularitatea datorită materialelor de calitate premium care asigură o manevrare exemplară. De asemenea, mașinile BMW sunt atractive, oferă un design dinamic și sunt dotate cu funcționalități avansate, care garantează un raport calitate-preț echitabil, incomparabil cu alte mărci moderne auto.

3. Audi A4 și A6

Audi este tipul de mașină definit prin categorii de echipare variate, motorizări pentru toate grupele de conducători auto și interioare de calitate excepțională. Costurile unui Audi second hand echivalează cu cele specifice unui model auto dintr-o clasă inferioară.

4. Skoda Octavia

Când vine vorba de Skoda Octavia, prezentările aproape că nu își au rostul. Skoda Octavia reprezintă dovada vie că echilibrul între calitate și costuri convenabile este posibil în realitate. La ora actuală, Octavia 3 este unul dintre cele mai comercializate modele la noi în țară, investiția fiind una înțeleaptă pe termen lung. Gama de motorizări este diversă, design-ul spațios și portbagajul încăpător. La acestea se adaugă multe alte plusuri ce recomandă modelul unei utilizări practice, confortabile și de durată.

5. Ford Focus și Mondeo

În prezent, Ford-ul este apreciat pentru echipamentul său diversificat, care se pliază celor mai exigenți utilizatori. Focus și Mondeo sunt mașinile second hand pe care majoritatea românilor le preferă. Fiabilitatea exemplară, design-ul practic și prețurile prietenoase sunt criterii la care aceste mașini ocupă locul fruntaș.

6. Opel Astra, Vctra, Corsa

Brandul a făcut istorie de-a lungul vremurilor, mulțumită prețurilor atractive, a dotărilor variate și a costurilor rezonabile pentru întreținere. La aceste atuuri se adaugă și categoriile diferite de motoare, echipamente complexe, design-ul elegant și prețuri pentru toate buzunarele. Dacă le întreții corespunzător, aceste modele îți asigură utilizare mulți ani și kilometri, fără probleme de service. 

7. Mercedes Benz

Mercedes Benz oferă publicului un model compact, care se definește printr-un profil elegant și sportiv în același timp. Mercedes Benz este mașina care impune respect oferind un pachet atractiv pentru fanii brandului, de la motoare pentru toate exigențele și până la dotările esențiale care asigură eficiență la utilizare pe termen lung.

În concluzie, comportamentul de achiziție auto al șoferilor români vizează în mod deosebit mărcile de automobile germane. Acest interes se datorează aspectului calității pe care pasionații de mașini pun mult accent. De asemenea, mărcile germane sunt celebre pentru rezistența lor la sute de kilometri pe drumurile publice. Din fericire, piața de mașini second hand asigură un spectru larg de variante potrivite oricui, atât din punct de vedere al dotărilor, cât și al raportului calitate-preț.

Indiferent de modelul convenabil pentru tine, ia în calcul faptul că, o mașină la mâna a doua poate veni la pachet cu o serie de probleme minore, care pot conduce cu timpul la defecțiuni severe dacă nu sunt depistate încă de la început de un inspector autorizat.


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.