Când apare în România Golf 8. Nemții au publicat primele imagini cu noul model

Publicat in Auto & Moto 12 Martie 2019 1213 ori
Google+ WhatsApp
Când apare în România Golf 8. Nemții au publicat primele imagini cu noul model
Când apare în România Golf 8. Nemții au publicat primele imagini cu noul model

Oficialii Volkswagen au investit 1,8 miliarde de euro pentru realizarea noului Golf 8. Principala caracteristică este dezvoltarea pe partea de asistență, în privința siguranței.

Noul model Golf 8 va fi lansat după 45 de ani de la apariția primului modelVolkswagen și este construit pe o versiune îmbunătățită a platformei actuale, va fi mai ușor cu 45 de kilograme și un portbagaj mult mai încăpător, conform 4tunning.ro. Noutatea este faptul că Golf 8 va primi materiale noi pentru interior și anume un sistem de control al gesturilor, prin care șoferul, dar și pasagerii, pot opera funcțiile mașinii doar cu un simplu gest. 

Golf 8, mici schimbări pe partea de design

Oficialii Volkswagen au anunțat că producția noului model Golf 8 va începe în luna iunie a anului 2019. Echipa de creație a Volkswagen nu a schimbat radical designul Golf-ului, doar au fost aduse îmbunătățiri, mai ales pe partea de siguranță. 

În primă fază, clienții vor putea achiziționa noul model Golf 8 cu motorizare clasică, cu trei și patru cilindri, pe benzină și diesel, apoi vor putea cumpăra și versiunea mai prietenoasă cu mediul înconjurător. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office