Romanul care conduce Bugatti Chiron: primul test cu masina de 3,5 milioane de Euro

Publicat in Auto & Moto 29 Noiembrie 2018 934 ori
Google+ WhatsApp
Romanul care conduce Bugatti Chiron: primul test cu masina de 3,5 milioane de Euro
Romanul care conduce Bugatti Chiron: primul test cu masina de 3,5 milioane de Euro

Soferul a condus un Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina de serie a momentului. Automobilul de 1500 cp a fost special comandat de un client din Bulgaria, acolo unde a si fost sa conduca masina Bogdan.

Soferul s-a dus la Sofia, in Bulgaria, ca sa conduca si sa testeze un Bugatti Chiron de 3,5 milioane de Euro. Se pare ca si in Romania exista unul sau doua astfel de automobile, detinute de milionarii tarii, dar acestia le tin ascunse, motiv pentru care Soferul a contactat un proprietar din Bulgaria pentru a conduce si a prezenta aceasta masina spectaculoasa.

Chiron Soferul

Chiron SoferulChiron Soferul

Chiron Soferul

Chironul are 1500 cp si este o masina ce nu mai are nevoie de alte prezentari. Este cea mai rapida si cea mai performanta pe care banii o pot cumpara de serie, capabila sa depaseasca cu mult pragul celor 400 km/h. Fiind o masina atat de rara si scumpa, nu e de mirare ca este tratata ca un bibelou de proprietarul din Sofia. Acest exemplar personalizat face parte din seria limitata de numai 500 de unitati construite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office