prichindelul-poliglot3

Joi, 13 Octombrie 2011 10:03

Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post

Scris de  Administrator
Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post

BILLA, membra a grupului REWE, este o companie multinationala prezenta in 10 tari europene, avand peste 40 000 angajati. Suntem hotarati sa oferim angajatilor nostri un loc de munca sigur si stabil, iar clientilor nostri sa le asiguram o experienta unica la cumparaturi.

 

Transator/Macelar

Ce vei face: transarea carnii si aranjarea produselor din carne pentru raft cu respectarea parametrilor calitativi

Ce trebuie sa ai: studii de specialitate sau atestat/certificat de transator/macelar bune cunostinte despre tipuri si produse din carne bune cunostinte despre normele de igiena si despre echipamentul de lucru din sectorul carne flexibilitate si simt estetic simt de raspundere, seriozitate si spirit de echipa

Ce oferim: unloc de munca sigur si stabil intr-o companie de viitor un mediu de lucru dinamic intr-o companie internationala perspective de promovare

Daca indeplinesti criteriile noastre si esti pregatit sa profiti de aceasta oportunitate, trimite candidatura la numarul de fax 021/20 55 661, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct la sediul nostru central din Str. Barbu Vacarescu nr. 154-158 sector 2 Bucuresti. Numai candidatii care corespund cerintelor vor fi contactati.

alte posturi disponibile, aici

Citit de 2750 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite