Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post

Publicat in Companii & Joburi de catre Administrator.A 13 Octombrie 2011 2749 ori
Google+
Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post
Billa Ploiesti face angajari. Vezi pe ce post

BILLA, membra a grupului REWE, este o companie multinationala prezenta in 10 tari europene, avand peste 40 000 angajati. Suntem hotarati sa oferim angajatilor nostri un loc de munca sigur si stabil, iar clientilor nostri sa le asiguram o experienta unica la cumparaturi.

 

Transator/Macelar

Ce vei face: transarea carnii si aranjarea produselor din carne pentru raft cu respectarea parametrilor calitativi

Ce trebuie sa ai: studii de specialitate sau atestat/certificat de transator/macelar bune cunostinte despre tipuri si produse din carne bune cunostinte despre normele de igiena si despre echipamentul de lucru din sectorul carne flexibilitate si simt estetic simt de raspundere, seriozitate si spirit de echipa

Ce oferim: unloc de munca sigur si stabil intr-o companie de viitor un mediu de lucru dinamic intr-o companie internationala perspective de promovare

Daca indeplinesti criteriile noastre si esti pregatit sa profiti de aceasta oportunitate, trimite candidatura la numarul de fax 021/20 55 661, pe adresa de e-mail job@billa.ro sau direct la sediul nostru central din Str. Barbu Vacarescu nr. 154-158 sector 2 Bucuresti. Numai candidatii care corespund cerintelor vor fi contactati.

alte posturi disponibile, aici

Administrator.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de Contact:
office@ph-online.ro sau ana@ph-online.ro