prichindelul-poliglot3

Miercuri, 14 Septembrie 2011 11:22

Master la UPG Ploiesti, ultima zi de inscrieri. Vezi locurile disponibile si repartizarea pe facultati

Scris de  Administrator
Master la UPG Ploiesti, ultima zi de inscrieri. Vezi locurile disponibile si repartizarea pe facultati Master la UPG Ploiesti, ultima zi de inscrieri. Vezi locurile disponibile si repartizarea pe facultati

Aproape 900 de locuri au la dispozitie tinerii care vor sa urmeze cursuri de masterat la specializarile Universitatii Petrol Gaze (UPG) Ploiesti. Cele mai multe sunt cu taxa (730), in timp ce la buget sunt numai 160.


Astazi este ultima zi in care absolventii de studii universitare isi pot depune dosarele pentru inscrierea la admiterea pentru cursurile de masterat. Pentru anul universitar 2011-2012, la Facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica din cadrul UPG sunt puse la bataie 150 de locuri, toate cu taxa, la Facultatea de Ingineria Petrolului si Gazelor sunt 170 de locuri, dintre care 104 cu plata, iar 66 bugetate, la Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie sunt 120 de locuri, dintre care 67 cu taxa si 53 bugetate.

 

200 de tineri pot urma cursurile de master la specializarile Facultatii de Stiinte Economice, toate cu taxa, iar in acelasi regim sunt scoase la concurs 209 locuri la Facultatea de Litere si Stiinte, unde licentiatii mai au la dispozitie si 41 de locuri la buget.  

Cei care au lasat pe ultima suta de metri inscrierile trebuie sa aiba in dosarul de inscriere o copie legalizata a diplomei de Bacalaureat, diploma de Licenta insotita de foaia matricola, o copie simpla a cartii de identitate, o copie legalizata a certificatului de nastere si de casatorie (acolo unde este cazul), adeverinta medicala si trei fotografii tip buletin.

 

Taxa de inscriere la o specializare este de 70 de lei, iar cei care au mai multe optiuni vor achita 50 de lei pentru al doilea sau al treilea program de master ales.

Admiterea se face pe baza de concurs, iar nota finala va fi media rezultatelor obtinute in anii de studiu la specializarea aleasa de concurent, cea de la Licenta si nota obtinuta la examenul scris.

Rezultatele vor fi afisate pe 18 septembrie, iar candidatii declarati admisi pe locurile cu taxa vor plati 2200 de lei pentru un an de studiu, suma achitata in patru rate egale.

Citit de 2917 ori
Ultima modificare Miercuri, 14 Septembrie 2011 11:32
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite