Ploiesti: Cursuri gratuite pentru director restaurant, director hotel si bucatari

Publicat in Companii & Joburi de catre 05 Aprilie 2013 1403 ori
Google+
Ploiesti: Cursuri gratuite pentru director restaurant, director hotel si bucatari
Ploiesti: Cursuri gratuite pentru director restaurant, director hotel si bucatari
Camera de Comert si Industrie Prahova si SC Eurodezvoltare S.R.L. Bucuresti, în calitate parteneri in proiectul „Competenţe pentru adaptabilitate, flexicuritate şi durabilitate în sectorul ospitalităţii şi turismului”, POSDRU/81/3.2/S/53431, vă invita să participaţi la o sesiune de consiliere si asistenta GRATUITA.
 
 
 
 
 
Aceasta va fi organizată în cadrul Centrului Regional de Resurse din cadrul Camerei de Comert si Industrie Prahova. Centrul de Regional de Resurse Prahova functioneaza la sediul CCI Prahova in cadrul proiectului anterior amintit si face parte dintr-o retea de 4 centre regionale destinate furnizării de servicii suport pentru angajatii din turism, localizate in Bucureşti (lansat in 3-4 aprilie 2013), Brasov (lansat in 11 aprilie 2013) si Constanta (urmeaza a fi lansat in mai-iunie 2013). In cadrul acestui Centru se vor organiza periodic sesiuni de consiliere şi asistenta gratuite pentru manageri, întreprinzători PFA şi angajaţii din sectorul turism-ospitalitate si nu numai, privind formele flexibile de organizare a muncii, conditii /metode de dezvoltare profesională etc. 


“Sunteti invitati să participati la o primă şedinta de consiliere şi informare, în cadrul căreia vă vor fi prezentate serviciile de consiliere şi asistenta personalizată furnizate în mod gratuit pentru fiecare dintre dumneavoastră şi pentru angajatii dumneavoastră. De asemenea, odata cu participarea la eveniment, veti avea ocazia sa va inscrieti (atat Dumneavoastra, cat si angajatii din firmele pe care le conduceti), la unul din cursurile GRATUITE care vor fi organizate in cadrul proiectului, la Ploiesti”, au precizat, pentru www.prahovabusiness.ro, organizatorii.


Cursuri pentru MANAGERI:


- Director restaurant - studii liceale absolvite (cu bacalaureat)
- Director de hotel - studii liceale absolvite (cu bacalaureat)
- Manager activitate de turism - studii superioare


Cursuri pentru ANGAJATI:


- Bucatar sef – diploma de calificare in ocupatia de bucătar
- Somelier - diploma de calificare in ocupatia de ospătar
- Sef de sala restaurant (Maitre d’hotel) - diploma de calificare in ocupatia de ospătar
- Pizzar – nu este necesara o calificare anterioara
 
Conditii de participare la cursuri: Persoane angajate (cu studii liceale sau superioare, dupa caz) in societati din judetul Prahova care provin din sectorul turism-ospitalitate.
 
Evenimentul va avea loc la data de 12 aprilie 2013, cu incepere de la orele 10:00, la Sala Europa a CCI Prahova, sediul din Str. Cuza Voda, nr.8, Ploiesti, Prahova.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro