Fabrica de tigari BAT Ploiesti se extinde. Oportunitati de joburi.

Publicat in Companii & Joburi de catre Bogdan Stoica 20 Septembrie 2012 Actualizat: 20 Septembrie 2012 6169 ori
Google+
Fabrica de tigari BAT Ploiesti se extinde. Oportunitati de joburi.
Fabrica de tigari BAT Ploiesti se extinde. Oportunitati de joburi.

In prezenta primarului Ploiestiului, Iulian Badescu, oficialii British American Tobacco si-a anuntat joi, la Ploiesti, planurile de expansiune. In cadrul acestui plan, fabrica de tigari de la Ploiesti va beneficia de o extinde masiva.

 

Investitia totala este de peste 25 de milioane de euro si va include constructia unei fabrici "in oglinda", care va creste capacitatea de productie cu peste 20% si va genera 110-120 de locuri de munca! In toate zonele de activitate: office, aclimatizare materii prime, productie, distributie/logistica. Practic, la anul, fabrica va angaja muncitori pentru fiecare tip de job pe care-l are acum. 

 BAT Ploiesti produce toate marcile strategice de tigari ale grupului: Dunhill, Kent, Lucky Strike si Pall Mall. Alte marci produse la Ploiesti: Vogue, Viceroy. 

 

"Sunt bucuros ca Ploiestiul este un mediu de afaceri atat de bun pentru o companie atat de mare, si salut investitia noua a BAT, care va genera 100 de locuri de munca si va aduce, la bugetul orasului, noi contributii financiare", a declarat primarul Iulian Badescu. 

 

Primarul Badescu si managerul fabricii, Mike Edwards, au plantat impreuna un copac si au ingropat planurile fabricii in fundatia viitoarei extensii a fabricii. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversarii a 15 ani de functionare a British American Tobacco in Romania.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012. office@ph-online.ro
Blog: www.bogdanstoica.ro