Parteneriat între DGASPC Prahova și Primăria Florești, pentru reorganizarea centrului de la Călinești

Publicat in Administratie 30 Iulie 2018 449 ori
Google+ WhatsApp
Parteneriat între DGASPC Prahova și Primăria Florești, pentru reorganizarea centrului de la Călinești
Parteneriat între DGASPC Prahova și Primăria Florești, pentru reorganizarea centrului de la Călinești

DGASPC Prahova a prezentat, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, o informare referitoare la măsurile și acțiunile specifice derulate în vederea creșterii calității vieții și promovării principiilor de coeziune ș incluziune socială a persoanelor vârstnice.

Printre altele, raportul prezentat Prefecturii PRahova face referire la aspecte privind dezvoltarea serviciilor de îngrijire de zi (centre de zi pentru persoane adulte cu handicap), capitol la care oficialii Direcției au subliniat că, "în vederea reorganizării Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești, există semnat un parteneriat cu Primăria Florești" și "sunt depuse două proiecte în vederea restructurării CRRNPAH Călinești", unde ar urma să fie înființate cinci locuințe protejate și două centre de îngrijire de zi.

Consiliul Județean Prahova a depus două proiecte, pe fonduri europene, pentru modernizarea centrului social din satul Călineşti, comuna Floreşti, unitate care în prezent are o capacitate de 235 de locuri, fiind destinată îngrijirii persoanelor adulte cu handicap de tip neuropsihic. Valoarea totală a celor două obiective de hotărâre se ridică la 9 milioane de lei cu tot cu TVA, din care contribuţia proprie a beneficiarului, pentru cota de cofinanţare şi cheltuielile neeligibile, e estimată la 4,3 milioane de lei.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.