Incep reparatiile la scolile si gradinitele din Ploiesti. Suma alocata, peste 2 MILIOANE de lei

Publicat in Administratie 06 Iulie 2018 247 ori
Google+ WhatsApp
Incep reparatiile la scolile si gradinitele din Ploiesti. Suma alocata, peste 2 MILIOANE de lei
Incep reparatiile la scolile si gradinitele din Ploiesti. Suma alocata, peste 2 MILIOANE de lei

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, informează că s-a finalizat procedura de achiziție publică pentru încheierea contractelor subsecvente de lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiu.

Astfel, contractele respective sunt împărțite pe trei loturi, după cum urmează: Lot 1 – colegii și licee, Lot 2 – școli, Lot 3 - grădinițe și creșe. În acest context facem precizarea că, Municipiul Ploiești a încheiat următoarele contracte subsecvente de lucrări de reparații curente:

  • Pentru Lot 1 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 800.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 2 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 720.000 lei, fără T.V.A.;
  • Pentru Lot 3 a fost încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 624.610 lei, fără T.V.A.;

Lucrările de reparații curente propuse spre a fi executate, anul acesta, la unitățile de învățământ preuniversitar de stat și antepreșcolar din municipiul Ploiești, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 121/25.04.2018, în funcție de alocația bugetară. Acestea vor fi executate etapizat, în funcție de eliberarea amplasamentului.

În prezent, au fost emise ordine de începere pentru execuția lucrărilor prioritare, care se vor executa la unitățile de învățământ antepreșcolar, preșcolar și gimnazial și care vor viza următoarele tipuri de lucrări: igienizări (îndepărtare lambriu - conform cerinței ISU), montare tâmplărie PVC, hidroizolații, reparații instalații sanitare, canalizare, pluviale, electrice, etc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.