Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova: Suma de 300 de lei anual pentru parcari condominiale este o aberatie

Publicat in Administratie 27 Iunie 2018 286 ori
Google+ WhatsApp
Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova: Suma de 300 de lei anual pentru parcari condominiale este o aberatie
Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova: Suma de 300 de lei anual pentru parcari condominiale este o aberatie

Uniunea Asociatiilor de Proprietari  Prahova urmareste, cu uimire, demersurile primarului Adrian Dobre cu privire la parcarile condominiale. Recent, domnul primar a iesit in presa cu o declaratie in care a promovat suma de 300 de lei ca fiind propunerea pentru plata anuala aferenta parcarilor condominiale. UAP Prahova nu cunoaste rationamentul care a condus la aceasta suma, dar considera ca nu se justifica. Subliniem faptul ca Adrian Dobre nu a avut decenta sa ne consulte in acest sens ori sa ne invite in periplul sau prin cartiere, unde cere parerea ploiestenilor, lasand impresia ca il intereseaza.

Constatam ca edilul sef al orasului, desi pare un om instruit care vorbeste de multe ori in cunostinta de cauza aratand ca a studiat problema in discutie, nu vine cu solutii, nu isi asuma nimic din ceea ce este important pentru cetateni. Atragerea fondurilor europene pentru reabilitarea termica este un dezastru de doi ani, statia de epurare a municipiului este compromisa, dezastrul transportului public care se adanceste si mai tare in fiecare zi sunt doar cateva exemple care arata degringolada instaurata de acest domn primar.

“Ca presedinte al UAP Prahova spun ca nu sunt de acord cu nicio suma platita de ploiesteni pentru parcarile condominiale deoarece acestia platesc impozitele pentru masinile lor pe care sunt nevoiti sa le parcheze pe domeniul public. Din aceste impozite domnul primar trebuie sa gaseasca solutii financiare si tehnice, desi la acest capitol sta foarte prost, pentru a construi parcarile condominiale. Sfidarea pe care continua sa o arate UAP Prahova de peste doi ani arata ca a ales un drum gresit in relatia cu cetatenii municipiului Ploiesti, dintre care circa 66.000 sunt in randurile noastre. Consider ca administratia locala trebuie sa fie preocupata de gasirea solutiilor inainte de a merge sa ceara parerea  cetatenilor. Sa vina in fata acestora cu mai multe variante studiate in amanunt si nu sa ceara pareri de la cateani, de care, oricum, nu tine cont. Daca domnul primar nu intelege importanta UAP Prahova atunci domnia sa inseamna ca nu a inteles nimic in mandatul sau. Ca presedinte al acestei organizatii nu vreau decat binele cetatenilor pe care ii reprezint. Culmea e ca si primarul trebuie sa vrea acelasi lucru!”, a declarat Eugen Cristescu, presedintele UAP Prahova.

UAP Prahova este dornica sa sprijine orice initiativa care este in folosul comunitatii in general si a cetatenilor in special, dar aceste metode de omitere a celei mai mari organziatii din Prahova nu face decat sa demonstreze dezintereseul fata de cetateni.

Comunicat de presa UAPPH

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.