Taberele din Prahova ar putea trece în administrarea Consiliului Județean

Publicat in Administratie 28 Mai 2018 275 ori
Google+ WhatsApp
Taberele din Prahova ar putea trece în administrarea Consiliului Județean
Taberele din Prahova ar putea trece în administrarea Consiliului Județean

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de marți, 29 mai, a fost introdus un proiect de hotărâre care se referă la  trecerea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului în domeniul public al judeţului Prahova şi în administrarea Consiliului Judeţean Prahova.

"Conform cap.4 din Hotărârea Guvernului nr.229/12.04.2017 privind Strategia generală pentru descentralizare unul dintre domeniile incluse în procesul de descentralizare este şi domeniul tineret şi sport unde strategia vizează analizarea oportunităţii transferului la nivelul judeţelor, respectiv al municipiilor al competenţelor privind implementarea politicilor naţionale şi reglementărilor în domeniul tineretului şi sportului. Prin adresa nr. 44476/03.05.2018 Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a transmis o listă a bunurilor imobile care vor face face obiectul transferului din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, în domeniul public al unităţii administrative teritoriale, conform competenţelor propuse spre descentralizare, ca urmare a desfiinţării direcţiile judeţene pentru sport şi tineret şi preluarea competenţelor acestora, precum şi preluarea cluburilor sportive şi a caselor de cultură ale studenţilor, urmând ca după analiza aceastei liste, Consiliul Judeţean Prahova să îşi exprime disponibilitatea de preluare a acestora", se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul.

Documentația publicată de Consiliul Județean include și lista imobilelor vizate de această decizie:

sursa: www.telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.