CJ Prahova asfalteaza inca 70 de km de drumuri judetene

Publicat in Administratie 16 Mai 2018 268 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova asfalteaza inca 70 de km de drumuri judetene
CJ Prahova asfalteaza inca 70 de km de drumuri judetene

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat că a transmis spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice documentaţia pentru turnarea de covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene. În total, instituţia vrea să reabiliteze nu mai puţin de 70 de kilometri de şosele, suma alocată fiind de 8,4 milioane de lei.

Licitaţia lansată de Consiliul Judeţean vizează turnarea de covoare asfaltice pe drumurile care aveau nevoie de asfaltări, acestea fiind împărţite în trei sectoare, cu şanse ca semnarea contractelor, dacă nu apar contestaţii, se aibă loc în prima parte a acestei veri, iar lucrările pe cei 70 de kilometri să se finalizeze în toamnă.

Aceste lucrări vor veni după ce, în ultimii doi ani, CJ Prahova a reabilitat circa 140 de kilometri de drumuri judeţene.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.