Noi discuţii pe tema contractului cu Veolia Energie. Reacţia preşedintelui Toader şi a primarului Dobre VIDEO

Publicat in Administratie 04 Mai 2018 774 ori
Google+ WhatsApp
Noi discuţii pe tema contractului cu Veolia Energie. Reacţia preşedintelui Toader şi a primarului Dobre VIDEO
Noi discuţii pe tema contractului cu Veolia Energie. Reacţia preşedintelui Toader şi a primarului Dobre VIDEO

Reprezentanţii Primăriei Ploieşti şi cei ai Consiliului Judeţean Prahova s-au întâlnit joi după-amiază pentru a discuta pe tema contractului cu Veolia Energie! La întrunirea care a avut loc în biroul preşedintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, au luat parte primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană, Laurenţiu Diţu, secretarul primăriei, city managerul Teodora Marin, dar şi consilierul personal al primarului Dobre, Eugen Prună.

După finalizarea şedinţei de lucru, preşedintele Bogdan Toader a declarat că s-a discutat pe marginea contractului de termoficare şi a clauzelor care nu au mai fost modificate din anul 2004. Totodată, Toader spune că s-au analizat investiţiile făcute de Veolia şi că s-a constatat că ar trebui modificate câteva puncte din contract. Toader spune că urmează să mai aibă loc o întâlnire cu primăria, apoi concluziile vor fi transmise către Veolia.

În completare, primarul Adrian Dobre spune că sunt mai multe clauze din contract care trebuie modificate, dar că un răspuns mai clar vom ştii după finalizarea expertizei asupra contractului. 

Municipalitatea, alături de Consiliul Judeţean, trebuie să trimită zilele următoare o scrisoare către firma care se ocupă de expertiză în care să puncteze ce modificări consideră că trebuie aduse contractului. De la acel moment, societatea are termen 45 de zile să finalizeze expertiza.

Vezi în materialele video de mai jos declaraţiile celor doi lideri ai administraţiei publice locale, respectiv judeţene.

 

sursa: www.deprahova.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.