Vizită în Prahova a ambasadorului Japoniei, pentru discuţii privind relaţiile economice

Publicat in Administratie 03 Mai 2018 430 ori
Google+ WhatsApp
Vizită în Prahova a ambasadorului Japoniei, pentru discuţii privind relaţiile economice
Vizită în Prahova a ambasadorului Japoniei, pentru discuţii privind relaţiile economice

Ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Kisaburo Ishii, urmează să participle vineri, la Ploieşti, la o întrunire cu reprezentanţii administraţiei judeţene şi cei ai mediului de afaceri. Discuţiile sunt găzduite de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, for care a mai organizat, în ultimele luni, o serie de întruniri similare cu reprezentanţii unor state dezvoltate din Uniunea Europeană şi nu numai (foto).

Potrivit reprezentanţilor CCI, discuţiile vor viza îmbunătăţirea relaţiilor comerciale dintre cele două ţări şi identificarea unor noi domenii de activitate în care s-ar putea derula investiţii japoneze în Prahova.

La acest eveniment şi-a anunţat prezenţa şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, actual senator de Prahova. De asemenea, au fost invitaţi prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, şi primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

CCI Prahova a mai anunţat că la aceste discuţii vor lua parte şi reprezentanţii unor companii cu capital japonez prezente pe piaţa locală, precum Yazaki, Calsonic Kansei şi Wise Finance Solutions.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.