S-au montat bolarzi si in Bariera Bucuresti. Ce spune viceprimarul Ganea

Publicat in Administratie 14 Aprilie 2018 1154 ori
Google+ WhatsApp
S-au montat bolarzi si in Bariera Bucuresti. Ce spune viceprimarul Ganea
S-au montat bolarzi si in Bariera Bucuresti. Ce spune viceprimarul Ganea

Directia tehnic-investitii a Primariei Ploiesti a continuat proiectul dedicat imbunatatirii conditiilor de trafic prin montarea bolarzilor sferici si in zona Barierei Bucuresti.

 

Acestia au fost, initial, montati in zona centrala a Ploiestiului, scopul lor fiind de a impiedica parcarile ilegale, in zone cu vizibilitate redusa sau treceri pentru pietoni.

"Au fost realizate lucrări aferente amplasării bolarzilor de beton și la trecerea de pietoni de pe Bd. Bucuresti, în zona Timken. Aceștia sunt montați pe zona hașurată pentru a împiedica parcarea autovehiculelor în apropierea trecerii de pietoni, dar și pentru a asigura vizibilitatea cetățenilor, având în vedere riscul sporit de accidente în zonă.", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.