Alianţa Franceză se va muta în Palatul Administrativ din Ploieşti

Publicat in Administratie 03 Aprilie 2018 821 ori
Google+ WhatsApp
Alianţa Franceză se va muta în Palatul Administrativ din Ploieşti
Alianţa Franceză se va muta în Palatul Administrativ din Ploieşti

După ce reprezentanţii Alianţei Franceze din Ploieşti au fost anunţaţi că va fi nevoie să evacueze actualul sediu, situat în vecinătatea Poştei Centrale, pe strada Gabi Dobre, autorităţile prahovene anunţă că au găsit un nou spaţiu pentru relocarea activităţii. Astfel, începând din această vară, fundaţia se va muta la intrarea H din Palatul Administrativ, a anunţat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, instituţia care are în patrimoniu Casa Albă.

În prezent, Alianţa Franceză îşi desfăşoară activitatea la Ploieşti într-o clădire deţinută de Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", au mai explicat autorităţile.

"Alianţa Franceză se va muta în Palatul Administrativ, le vom oferi un spaţiu la intrarea H. Actuala clădire, una destul de veche, este a Colegiului «Mihai Viteazul», care a anunţat că are alte planuri pentru acest imobil. Mutarea se va face undeva spre finalul lunii iulie", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

SURSA: WWW.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.