Imaginile nepasarii! Iesirile din Ploiesti spun totul despre administratia locala

Publicat in Administratie 31 Martie 2018 Actualizat: 31 Martie 2018 852 ori
Google+ WhatsApp

Daca vrei sa stii cat de gospodar e primarul unei localitati, te uiti la zonele care o marginesc. Lucru valabil pentru orase precum Sibiul, Oradea, Timisoara sau capitala tarii.

La Ploiesti, insa, lucrurile sunt de-a dreptul dramatice: pana si centrul orasului incepe sa semene cu cartierele limitrofe, asta din pricina gropilor, sistemului de iluminat stradal, gunoaielor care zac in fiecare colt de strada sau cersetorilor/parbrizarilor din intersectii.

Totusi, in cazul iesirilor din oras, pare ca nimeni, niciodata, nu a investit un leu pentru a le aduce aproape de contemporan, strazile fiind nu doar macinate de gropi, ci si dominate de mijloace de transport trase de cai. Privind aceste zone, in care includem iesirea de la Podul Inalt, bariera Bucov sau Uztel, intelegem si de ce atata ignoranta din partea administratiei locale: numarul mic de locuitori, a se citi alegatori, pe kilometru patrat.

Intr-o tara normala, zonele limitrofe, putin locuite, ar fi fost transformate in parcuri industriale sau showroom-uri care ar fi putut nu doar sa aduca bani orasului, ci sa-l si anime.

Imaginile sunt facute astazi, la iesirea din Ploiesti spre Bucov, unde giratoriul improvizat a devenit simbol al ignorantei si marturie al proastelor decizii pe care ploiestenii le iau odata la 4 ani. Poate ne invatam minte...

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office