Scrisoarea cititorului/ Nu cred ca primaria vrea sa plateasca pagube pentru toate masinile avariate din cauza gropilor

Publicat in Administratie 26 Martie 2018 405 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoarea cititorului/ Nu cred ca primaria vrea sa plateasca pagube pentru toate masinile avariate din cauza gropilor
Scrisoarea cititorului/ Nu cred ca primaria vrea sa plateasca pagube pentru toate masinile avariate din cauza gropilor

O cititoare a ziarului nostru ne-a trimis la redactie un mesaj in care atrage atentia asupra starii deplorabile a drumurilor din Ploiesti, dand cateva exemple de strazi "ciuruite" de gropi.

Asa cum am scris in repetate randuri, Primaria Ploiesti pare sa fi devenit imuna la problemele semnalate de cetateni, in special pe tema gropilor din asfalt. In prezent, majoritatea strazilor din municipiu sunt fie pline de gropi, fie atat de denivelate incat soferii sunt nevoiti sa intre pe contrasens pentru a putea circula.

Ph-online.ro solicita interventia de urgenta a autoritatilor locale pentru remedierea problemelor semnalate de cititorii nostri, in special privind calitatea drumurilor, care de la o vreme s-au transformat in transee, punand in pericol siguranta traficului rutier.

Va prezentam mesajul ploiestencei, primit la redactie:

"O intrebare am si eu, ironica bineinteles: Cand au de gand autoritatile ploiestene sa repare imensa groapa de la semaforul de la Balif? Nu cred ca sunt singura persoana care si-a pagubit masina acolo. Groapa aceea este de cel putin 2 luni acolo si pentru soferii care nu ocunosc, este o adevarata surpriza, cu atat mai mult cu cat nici macar semnalizata nu este. Sa nu mai spun de Str. Elena Doamna pe care o frecventez zilnic cu masina deoarece sunt nevoita.

Este de-a dreptul ciuruita si un adevarat pericol pentru masini. Nu cred ca primaria vrea sa plateasca pagube pentru toate masinile ce au avut de suferit datorita nepasarii lor. Eu nu sunt obligata, desi platesc taxe si impozite si tot ce trebuie pentru masina, sa o mai bag si in service din cauza drumurilor proaste pe care nu sunt ei instare sa le repare. Va multumesc si sper ca v-am adus la cunostinta o problema destul de importanta.", scrie ploiesteanca.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.