Abia acum incepe DESZAPEZIREA in cartierele din Ploiesti. Anuntul Primariei

Publicat in Administratie 23 Martie 2018 398 ori
Google+ WhatsApp
Abia acum incepe DESZAPEZIREA in cartierele din Ploiesti. Anuntul Primariei
Abia acum incepe DESZAPEZIREA in cartierele din Ploiesti. Anuntul Primariei

Comunicat de presa Primaria Ploiesti:

Primăria Municipiului Ploieşti, prin operatorul de servicii, continuă activitatea de deszăperire în Ploieşti.

La ora 12.00 se intervenea pentru pentru îndepartarea zăpezii cu 21 de utilaje : 6 sărăriţe mari cu lama, 5 sărăriţe medii cu lama, 4 cisterne cu lama, 4 Toyota cu lame şi sărăriţe şi 2 încărcătoare frontale.

S-a intervenit cu amestec material antiderapant pe poduri, pante, sensuri giratorii si pe arterele principale de circulatie şi pe străzile de legatură cu arterele principale. Nu au fost probleme de ambuteiaje în trafic şi nici străzi blocate.

Până la această oră nu au fost probleme din punct de vedere al furnizării utilităţilor în municipiul Ploieşti. În situaţia în care apar probleme în furnizarea utilităţilor publice, cetăţenii pot apela dispeceratul primăriei la numărul de telefon 0244/984.

Având în vedere că ninsoarea s-a mai domolit se va interveni şi în cartiere şi pe arterele secundare.

                  

Conform Administraţia Natională de Meteorologie avertizarea cod portocaliu pentru ninsori abundente, viscol şi vizibilitate scăzută tine până la ora 15, după care se intră în cod galben pana la ora 20.

Multumim pe această cale ISU Prahova si Jandarmeriei Prahova pentru ajutorul oferit la inlăturarea zăpezii in jurul spitalelor din Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.