Deputatul PSD Razvan Ursu: Rata scăzută a şomajului în Prahova, un rezultat al strategiei autorităţilor judeţene de a fi deschise cu investitorii

Publicat in Administratie 22 Martie 2018 252 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul PSD Razvan Ursu: Rata scăzută a şomajului în Prahova, un rezultat al strategiei autorităţilor judeţene de a fi deschise cu investitorii
Deputatul PSD Razvan Ursu: Rata scăzută a şomajului în Prahova, un rezultat al strategiei autorităţilor judeţene de a fi deschise cu investitorii

În opinia deputatului PSD de Prahova, Răzvan Ursu, faptul că rata şomajului la nivelul judeţului, în luna februarie 2018, a fost de 3,02%, mai redusă cu 0,03 puncte procentuale faţă de luna ianuarie şi mai redusă cu 0,58 puncte procentuale faţă de luna februarie 2017, este şi un rezultat al strategiei autorităţilor judeţene de a fi deschise cu investitorii.

“Datele din luna februarie referitoare la şomaj confirmă că judeţul Prahova a înregistrat un procent mult mai redus al persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă, în comparaţie cu nivelul existent la nivel naţional. Iar acest lucru nu poate să fie altceva decât un rezultat al strategiei autorităţilor, în mod special al conducerii Consiliului Judeţean Prahova, ce vizează politica de deschidere către oamenii de afaceri care vor să-şi dezvolte afacerile la noi în judeţ.

De altfel, se cunoaşte faptul că Prahova reprezintă un model la nivel naţional, un model de bună-practică în ceea ce priveşte parcurile industriale. Iar cel mai bun exemplu este Parcul Industrial Ploieşti care, urmare a evoluţiei rapide şi constant crescătoare, şi beneficiind de sprijinul permanent al acţionarului unic, Consiliul Judeţean Prahova, a reuşit să devină unul dintre cele mai mari şi mai importante parcuri industriale din România.

Oferind investitorilor un mediu atractiv şi sigur, o gamă diversificată de servicii şi utilităţi, Parcul Industrial Ploieşti a atras numeroşi investitori, astfel că în locaţia Ploieşti-Crângul lui Bot a parcului industrial îşi desfăşoară activitatea zeci de societaţi comerciale cu capital străin sau autohton, care au creat mii de noi locuri de muncă”, a menţionat deputatul Răzvan Ursu.


Pe de altă parte, parlamentarul prahovean consideră că deschiderea autorităţilor către mediul de afaceri se vede în continuare, dovadă fiind şi faptul că prezența unui ambasador străin într-o vizită de lucru în Prahova reprezintă un bun prilej, în mod special pentru preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, dar şi pentru ceilalţi membri din conducere, de a prezenta judeţul și oportunităţile de afaceri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.