Bugetul pe 2018, stabilit impreuna cu ploiestenii. Cand are loc consultarea publica

Publicat in Administratie 21 Ianuarie 2018 430 ori
Google+ WhatsApp
Bugetul pe 2018, stabilit impreuna cu ploiestenii. Cand are loc consultarea publica
Bugetul pe 2018, stabilit impreuna cu ploiestenii. Cand are loc consultarea publica

Comunicat de presa Primaria Ploiesti:

Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a iniţiat procedura de consultare publică a proiectului privind bugetul municipiului Ploieşti pentru anul 2018.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională, cu modifcările şi completările ulterioare, proiectul de buget poate fi consultat pe pagina de internet a municipalităţii la adresa http://www.ploiesti.ro/transparenta.php .

De asemenea, cetăţenii interesaţi pot consulta proiectul de buget al municipiului Ploieşti pentru anul 2018 la sediul Primăriei în următoarele locaţii :

Direcţia Comunicare, Relaţii Publice, intrarea G a Palatului Administrativ;
Panoul de afişaj la Registratura, intrarea C a Palatului Administrativ.
Potrivit legislaţiei amintite mai sus, persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere în perioada 19 ianuarie – 02 februarie 2018, în atenţia Direcţiei Comunicare, Relaţii Publice, astfel:

Electronic la adresa comunicare@ploiesti.ro
Prin poştă pe adresa Primăriei Municipiului Ploieşti – Bdul Republicii, nr. 2;
La sediul instituţiei, la registratură – intrarea C a Palatului Administrativ.
Propunerile transmise vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei la adresa http://www.ploiesti.ro/transparenta.php şi vor fi discutate în cadrul dezbaterii publice ce va fi organizata la o data pe care o vom anunta public.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.