Angajări pe salarii de 6.000 şi 4.500 de lei la Consiliul Judeţean Prahova

Publicat in Administratie 09 Ianuarie 2018 1943 ori
Google+ WhatsApp
Angajări pe salarii de 6.000 şi 4.500 de lei la Consiliul Judeţean Prahova
Angajări pe salarii de 6.000 şi 4.500 de lei la Consiliul Judeţean Prahova

Consiliul Judeţean Prahova scoate la concurs mai multe posturi la Serviciul Informatică, oferta financiară fiind una atractivă pentru piaţa din Ploieşti, cu salarii nete de 4.500, respectiv 6.000 de lei pe lună.

Reprezentanţii instituţiei spun că, în ciuda majorării de salarii din administraţie, concursul anterior s-a încheiat, zilele trecute, fără candidaţi, dar anunţă că vor lansa în scurt timp un nou concurs. Se doreşte ocuparea a trei posturi la Serviciul Informatică, unul de debutant, unul de consilier şi unul de şef serviciu.

Salariul unui consilier, care trebuie să aibă minim 9 ani vechime, este de 4.500 de lei pe lună, în vreme ce şeful de serviciu, care trebuie să aibă cel puţin 3 ani vechime în domeniu, va fi plătit cu 6.000 de lei, a anunţat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului Prahova, care a precizat că doritorii pot să urmărească în următoarea perioadă anunţurile publicate pe pagina de internet a instituţiei, cjph.ro.

sursa: www.telegrama.ro 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office