Primaria Ploiesti vrea sa vanda locurile de parcare aferente blocurilor

Publicat in Administratie 27 Noiembrie 2017 529 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti vrea sa vanda locurile de parcare aferente blocurilor
Primaria Ploiesti vrea sa vanda locurile de parcare aferente blocurilor

Proiectul privind realizarea de parcări rezidențiale vizează realizarea de locuri de parcare în zona blocurilor, urmând ca locatarii să plătească anual o taxă, de 200 - 300 de lei, pentru fiecare loc de parcare.

Primarul Adrian Dobre a anunțat că la această oră se dorește identificarea tuturor locurilor de parcare din zona blocurilor. Cât privește numărul de autoturisme se știe că la această oră figurează peste 96.000 de mașini în evidența SPFL Ploiești.

”Va exista o dezbatere publică pe durata a două - trei luni pentru a fi identificată soluția cea mai bună în acest sens”, a anunțat Dobre, precizând că proiectul va viza și existența a doua locuri de parcare suplimentare la fiecare bloc pentru cei care vin în vizita la locatarii imobilului.

Problema însă este în cazul proprietarilor de apartamente care dețin un număr mare de autoturisme, existând chiar și proprietari cu peste 10 autoturisme înregistrați la SPFL.

sursa: www.observatorulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office