Anunt important de la Primaria Ploiesti pentru cei care vor o locuinta sociala

Publicat in Administratie 08 Noiembrie 2017 648 ori
Google+ WhatsApp
Anunt important de la Primaria Ploiesti pentru cei care vor o locuinta sociala
Anunt important de la Primaria Ploiesti pentru cei care vor o locuinta sociala

Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, a anunțat că persoanele care figurează în evidențele Serviciului Locuințe Sociale trebuie să-și actualizeze datele din dosarele depuse.

Termenul limită până la care documentele trebuie actualizate este 15 decembrie 2017. „Până la aceasta dată se pot înregistra dosarele noi care vor fi înscrise în lista cu ordinea de prioritate privind locuințele sociale valabilă pentru anul 2018”, a anunțat Primăria Ploiești.

Documentele vor fi depuse la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare - Serviciul Locuințe Sociale, cu sediul în Ploiești, strada Piața Eroilor, nr. 1A, respectiv în fosta clădire a OMV, situată în zona sensului giratoriu de la Catedrala Ion Botezătorul.

Programul de lucru este de luni până joi, între orele 08.30-16.30, iar vineri de la 08.30 la 14.00.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office