Împărţire la CSM Ploieşti. Administrarea bazelor sportive va trece la Primărie

Publicat in Administratie 02 Noiembrie 2017 344 ori
Google+ WhatsApp
Împărţire la CSM Ploieşti. Administrarea bazelor sportive va trece la Primărie
Împărţire la CSM Ploieşti. Administrarea bazelor sportive va trece la Primărie

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va renunţa la administrarea bazelor sportive, potrivit unui proiect discutat în aceste zile de autorităţile locale. Intenţia este ca, în viitorul apropiat, CSM să se ocupe doar de activitatea sportivă propriu-zisă, pentru copii, juniori şi seniori, fără a mai avea şi sarcinile administrative.

Astfel, conform discuţiilor care se poartă în această perioadă, intenţia este ca administrarea bazelor sportive ale municipalităţii să rămână direct în subordinea Primăriei, cel mai probabil pentru asta urmând să se creeze un nou compartiment în aparatul de specialitate.

În momentul de faţă, CSM Ploieşti administrează toate bazele sportive ale municipalităţii, printre care se numără stadionul "Ilie Oană", bazinul de înot Vega, Sala "Leonard Doroftei", Sala Sporturilor "Olimpia" şi Hipodromul Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office