Primaria Ploiesti cauta peisagist pentru Parcul Municipal Vest

Publicat in Administratie 25 Octombrie 2017 346 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti cauta peisagist pentru Parcul Municipal Vest
Primaria Ploiesti cauta peisagist pentru Parcul Municipal Vest

 

Primăria Ploieşti derulează două concursuri, pentru a angaja un peisagist şi un muncitor necalificat la Parcul Municipal Vest.

Primele probe au avut loc în această săptămână, potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile ploieştene, iar candidaţii declaraţi admişi urmează să mai susţină un test zilele viitoare.

Astfel, pe data de 24 octombrie s-a ţinut proba scrisă la concursul pentru angajarea unei persoane pe un post vacant de inspector de specialitate (inginer agronom/inginer horticultor/peisagist). Un singur candidat s-a prezentat la acest concurs şi a obţinut 77 de puncte, urmând să susţină joi interviul, la sediul Primăriei.

Pentru postul de muncitor necalificat, proba scrisă a avut loc miercuri. Au fost înscrişi patru candidaţi, însă unul dintre aceştia nu s-a prezentat la examen. Ceilalţi trei au obţinut punctaje între 70 şi 80, au fost declaraţi admişi şi urmează să susţină vineri interviul, informeaza www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office