Consiliul Judetean Prahova face angajari. Salarii de pana la 2900 de euro

Publicat in Administratie 18 Octombrie 2017 4198 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judetean Prahova face angajari. Salarii de pana la  2900 de euro
Consiliul Judetean Prahova face angajari. Salarii de pana la 2900 de euro

În ciuda salariilor majorate, la începutul lunii august, Consiliul Județean Prahova are deficit de personal. Numai în aceasta lună vor fi scoase la concurs șapte posturi vacante de execuție și cinci de conducere.

”Căutăm, de exemplu, trei informaticieni. Angajații care lucrau la acest departament fie au plecat în mediul privat, fie s-au angajat la alte instituții ale statului”, a explicat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Instituția mai are nevoie de economiști și de juriști, dar și de un administrator al Palatului Administrativ din Ploiești. ”Au existat și plecări la alte instituții, unele persoane au ieșit la pensie, dar am avut și suspendări de contract pe o durată limitată, iar în acest ultim caz angajarea se va face pe durată limitată”, a mai precizat Toader.

Reamintim faptul că la Consiliul Județean Prahova, începând cu luna august, au existat majorări salariale, aprobate prin hotărâre de CJ, veniturile lunare nete situându-se intre 450 de euro și 2.900 de euro.

sursa: www.observatorulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office