Salariile angajatilor SGU vor fi platite saptamana asta

Publicat in Administratie 10 Octombrie 2017 317 ori
Google+ WhatsApp
Salariile angajatilor SGU vor fi platite saptamana asta
Salariile angajatilor SGU vor fi platite saptamana asta

În cadrul ședinței reunite cu viceprimarii Ganea și Pană, primarul Adrian Dobre, city managerul Ploieștiului și întreaga conducere de la SGU s-au dezbătut problemele financiare ale societății.

Conform directorului interimar SGU, Ovidiu Negulescu, acesta le-a explicat celor prezenți că a depus toată documentația solicitată de ANAF, astăzi, marți 10 octombrie, având loc o și vizită a inspectorilor pentru a viziona bunurile mobile care vor fi puse sub sechestru.

Totodată, Negulescu a precizat că joi cel târziu va veni decizia scrisă a ANAF-ului urmând ca vineri, în cazul în care există un răspuns pozitiv, să fie oferite salariile către angajați. Este vorba doar de un singur salariu. Dar directorul SGU a precizat că s-a trimis către Primăria Ploiești situația lucrărilor pentru luna septembrie, iar după ce situația va fi verificată și va fi emisă factura, se va da și al doilea salariu.

Vă reamintim că angajații SGU nu și-au mai primit salariile din luna august, scriu cei de la ziarulincomod.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office