Licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public din Ploieşti, BLOCATĂ din nou de o contestaţie

Publicat in Administratie 09 Octombrie 2017 232 ori
Google+ WhatsApp
Licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public din Ploieşti, BLOCATĂ din nou de o contestaţie
Licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public din Ploieşti, BLOCATĂ din nou de o contestaţie

Lansată la începutul lunii august a acestui an, la multă vreme după ce SGU rămăsese fără contract, licitaţia Primăriei Ploieşti pentru mentenanţa sistemului de iluminat public este blocată pentru a doua oară. Primarul Adrian Dobre a anunţat că o firmă a depus o contestaţie în instanţă, cu scurt timp înainte de deschiderea ofertelor.

Autorităţile ploieştene spun că este vorba despre acelaşi operator care se adresase, fără câştig de cauză, şi Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, ceea ce a dus la blocarea licitaţiei din august până în septembrie. Din data de 7 septembrie, municipiul a rămas, oficial, fără operator, ceea ce înseamnă că e vulnerabil în faţa unor eventuale avarii la sistemul de iluminat public. Autorităţile mai anunţă că, în paralel cu licitaţia mare, organizează şi o procedură de urgenţă, pentru semnarea unui contract pe perioadă determinată, procedură care s-ar putea finaliza în această săptămână.

Primarul municipiului, Adrian Dobre, a anunţat că o firmă a contestat documentaţia tehnică din cadrul licitaţiei, la Curtea de Apel Ploieşti.

"Am luat decizia de amânare a licitaţiei, întrucât, dacă în momentul în care noi deschideam ofertele Curtea de Apel ar fi venit cu modificări la caietul de sarcini, vă daţi seama că intram într-un blocaj total şi trebuia să închidem licitaţia respectivă şi s-o luăm de la început. În paralel, legislaţia ne permite, până la finalizarea licitaţiei, să avem o negociere directă şi suntem în această procedură, care în câteva zile se va închide", a declarat primarul Adrian Dobre, citat de www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office